Webdesign.

Webdesign kan op vele manieren gedaan worden. Het is dan ook belangrijk om te weten wat het doel van de site is om daarvoor de juiste keuzes te kunnen maken. En uiteraard moet hij er voor de bezoeker aantrekkelijk uitzien. En alle webbouwers hebben een bepaalde stijl.
Enige kenmerken van mijn stijl:
  • Het begin van een nieuwe site is de template. Dat is de pagina waarin je de sijl van de site, compleet met een navigatiemenu en alle andere delen die je op alle pagina's hetzelfde wil hebben vastlegt.
  • Altijd maak ik gebruik van een stijlblad, zodat de kleuren en verschillende andere kenmerken eenvoudig aangepast kunnen worden.
  • Geen worddocumenten, opgeslagen als html pagina's, maar schone code voor de pagina's die voldoen aan de wensen van W3C. (Dit wordt ook gewaardeerd door de grote zoekmachine's.)
  • De website moet zich aanpassen aan de breedte van het venster dat de gebruiker er voor wil gebruiken.
Maar natuurlijk zijn de sites die ik eerder al maakte de beste indicatie om te zien of mijn stijl past bij uw behoeften.
Ik verwijs U daarvoor naar de volgende sites:


Bevalt mijn stijl U wel? En wilt U graag weten wat ik voor Uw (nieuwe) site kan doen? Neem dan contact met mij op via de contactgegevens onderin elke pagina of vul dit formulier in.


Meubelontwerp, lichtontwerp, webdesign en andere creaties van Hans van der Hoeven, Liesbospark 28, 4813HV, Breda. www.hhdesign.nl, info@hhdesign.nl of vul dit formulier in.


© HHdesign.Webmaster: HHdesign.